Tämä blogi kertoo autoista, autojen erityispiirteistä, automerkeistä ja upeista ajokokemuksista.

Pääosassa tämän blogin postauksissa on autoilun taloudellinen puoli – ja etenkin autoilijan talousvinkit, jotka tulevat monelle autoilun ja yleensäkin elämän kalleudesta kärsivälle autoilijalle enemmän kuin tarpeeseen.

Jotta kuulisit näistä vinkeistä ensimmäisten lukijoidemme joukossa ja jotta saisit uusimmat uutisemme uunituoreina, kannattaa sinun tilata maksuton auto-aiheinen uutiskirjeemme suoraan sähköpostiisi!

Miksi uutiskirje kannattaa tilata?

Uutiskirjeemme on ensinnäkin maksuton, mutta maksuttomuudestaan huolimatta se sisältää täyttä asiaa tiiviissä paketissa ja tuo myös sinulle rahanarvoisia vinkkejä ja etuja. Kuulet uutiskirjeemme avulla ensimmäisten lukijoidemme joukossa esimerkiksi parhaat autoilijoille suunnatut talousvinkkimme.

Jos sinulle on esimerkiksi ehtinyt kertyä paljon velkaa useilta luotonantajilta, opit aihetta käsittelevän artikkelimme avulla, kuinka yhdistelylaina voi auttaa sinua ottamaan taloutesi jälleen haltuun ja kuinka voit hakea yhdistelylainaa näppärästi ja vaivattomasti netin kautta. Ilman uutiskirjeemme tilaamista tällaiset mahdollisuudet saattavat jäädä huomaamatta ja mennä ohi suun.

Tilatessasi autoihin ja autoiluun perehtyvän uutiskirjeemme liityt samalla sivustomme aktiiviseen sisäpiiriin. Saat tätä kautta sisäpiiritietoa, josta voi olla sinulle arvoa arvaamatonta.

Kun joukko autoista ja autoilusta kiinnostuneita lukijoita kokoontuu yhteen, syntyy parhaimmillaan aktiivista keskustelua, joka voi hyödyttää niin aloittelijoita kuin kokeneempiakin kuskeja.

Toivommekin, että sivustomme ympärille muodostuisi aktiivinen lukijoiden joukko, joka ei epäröi jakaa kokemuksiaan myös toisten lukijoiden kanssa, ja joka jakaa sivustomme parhaimpia valittuja paloja myös blogin ulkopuolisille lukijoille, esimerkiksi omilla somekanavillaan.

Esimerkiksi bensan hinnan kallistuminen on aihe, joka herättää närää monenlaisissa autoilijoissa ja sähköautot ovatkin alkaneet kiinnostaa monia. Tällaisessa tilanteessa on kiva kuulla kokeneempien sähköautoilijoiden aitoja ja omakohtaisia kokemuksia bensa-auton ja -autoilun vaihtamisesta sähköautoon ja -autoiluun.

Yhdessä voidaankin pohtia, mitkä ovat sähköautoilun edut ja haitat, kuinka paljon sähköauto ja -autoilu maksaa ja kannattaako bensa-auto vaihtaa sähköautoon jo tässä vaiheessa.

Myös bensan hinnan kalleuden puiminen yhdessä samanhenkisten autoilijoiden kanssa voi auttaa tuulettamaan omia ajatuksia. Pieni tuulettaminen on nimittäin ajoittain paikallaan ja blogissamme voit tehdä sen turvallisessa ilmapiirissä!

Kuinka voit tilata uutiskirjeen?

Voit tilata uutiskirjeemme maksutta ja sitoumuksetta suoraan sähköpostiosoitteeseesi, jonne se lähetetään tilauksesi jälkeen automaattisesti.

Jos jossakin vaiheessa kyllästyt uutiskirjeisiimme tai jos sinusta tuntuu heti alusta lähtien, etteivät ne vastaa odotuksiasi, voit päättää uutiskirjeemme tilaamisen milloin tahansa. Sinun ei tarvitse kertoa meille syytä uutiskirjeemme tilaamisen lopettamiseen, vaan tilaus päättyy automaattisesti.

Uskomme kuitenkin niin vahvasti, että pidät uutiskirjeistämme ja kuulut mielelläsi autoaiheisen blogimme sisäpiiriin, että suosittelemme sinua tilaamaan maksuttoman uutiskirjeemme ja pysymään pitkäaikaisena blogimme lukijana.

Uutiskirjeemme avulla saat ajankohtaista tietoa autoaiheisen blogimme mielenkiintoisimmista artikkeleista ja uusimmista uutisista. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi autoaiheisen blogimme sisäpiiriin ja toivotamme sinulle loistavia ajoelämyksiä!