Sivustomme tarjoaa laajan kattauksen autoiluun ja autoihin liittyviä artikkeleita. Aihe on kuitenkin valtavan laaja, joten uskomme, että lisäresurssit ovat tarpeen sellaiselle lukijalle, joka haluaa syventää tietotaitoaan.

Tämän vuoksi kokosimme sinulle pienen lisäresurssipaketin, josta löydät mielenkiintoista autoihin ja autoiluun liittyvää tietoa ja jonka avulla voit perehtyä aiheeseen entistä syvemmin. Toivomme, että viihdyt näiden lisäresurssien parissa!

Moottori-lehti

Moottori-lehti tituleeraa itseään Suomen suurimmaksi autolehdeksi ja se tarjoaakin todella mielenkiintoisen lukupaketin autoista kiinnostuneelle lukijalle. Lehdestä löytyy erilaisiin ajoneuvoihin, renkaiden valintaan, liikenteeseen ja matkailuun liittyviä mielenkiintoisia artikkeleita.

Tällä hetkellä sen suosituimmat artikkelit liittyvät automaattiseen nopeusavustimeen, joka tulee uusiin automalleihin pakolliseksi heinäkuusta alkaen, ja uuteen norjalaiseen viikinkilentoyhtiöön Norse Atlantic Airwaysiin, joka on aloittamassa pian lennot mannerten välillä.

Lukijat ovat kokeneet erityisen mielenkiintoiseksi myös Citroen C5 Aircrossin uuden päivityksen, jonka kerrotaan kirkastavan auton linjaa. Lehden voi tilata kotiin tai siihen voi tutustua sen verkkosivuilla osoitteessa moottori.fi.

Auto Bild Suomi

Auto Bild Suomi on toinen hyvä vaihtoehto etsiessäsi itsellesi tuhtia ja mielenkiintoista autoihin liittyvää lukupakettia. Tästä lehdestä löytyy esimerkiksi koeajoihin ja testeihin liittyviä artikkeleita. Lehdessä on myös alan ajankohtaisia uutisia ja siinä esitellään niin autojen klassikkomalleja kuin uusia superautojakin.

Lisäksi lehdestä löytyy kivoja kilpailuja. Yksi tämän hetken ajankohtaisimmista uutisista on se, että Audi ei aio sisällyttää Suomen maahantuontiohjelmaansa enää jatkossa manuaalivaihteisia autoja. Löydät lehden verkkosivut osoitteesta autobild.fi.

Mikon autoblogi

Mikon autoblogi on hyvä vaihtoehto autolehdille! Se sisältää autovouhotusta ja tarjoaa mielenkiintoisia aiheeseen liittyviä artikkeleita sekä uutisia. Löydät blogista runsaasti hyödyllistä tietoa sekä autotarjouksia.

Hyötyajoneuvoista blogissa esitellään esimerkiksi Citroen Berlingo Van, johon viitataan leikkisästä kutsumalla autoa työmiehen ranskanperunaksi. Blogi on hyvä tietopaketti myös matkailusta kiinnostuneelle lukijalle. Löydät blogin osoitteesta autovouhotus.fi/mikon-autoblogi.