Auto on monen kohdalla yksi elämän kalleimmista hankinnoista ja harva meistä pystyy ostamaan ainakaan uutta autoa ilman autolainaa.

Autokuumeessa ei kuitenkaan kannata rynnätä tekemään harkitsemattomia päätöksiä ja ottamaan autolainaa ilman sen ammattimaista kilpailuttamista. Autolainan kilpailuttaminen saattaa kuulostaa haastavalta rastilta, mutta sitä sen ei suinkaan tarvitse olla, kunhan noudatat tähän artikkeliin koottuja vinkkejä.

Kilpailutettu autolaina näppärästi

Kun tavoitteena on löytää kilpailutettu vakuudeton autolaina mahdollisimman nopeasti ja näppärästi, kannattaa käyttää autolaina.com-sivustoa. Sivustolta löytyy näppärä autolainahakemus ja -laskuri, jonka täyttämällä ja lähettämällä voit hakea kilpailutettua autolainaa, vaikka sinulla ei olisikaan asettaa autolainallesi lainkaan vakuuksia.

Valitse sivuston autolainalaskurista ensiksi tarvitsemasi lainasumma ja tämän jälkeen tarvitsemasi laina-aika. Lainasumma voi vaihdella 100 eurosta 70 000 euroon ja laina-aika yhdestä vuodesta 15 vuoteen.

Jos tarvitset autolainaa esimerkiksi 25 000 euroa, valitse tämä summa lainalaskurin alasvetovalikosta. Jos valitset autolainasi laina-ajaksi 10 vuotta, laskee sivuston laskuri autolainasi arvioiduksi kuukausieräksi 263 euroa. Jos laina-aikaa pidennetään 15 vuoteen, laskee kuukausierä 194 euroon.

Jos sitä taas lyhennetään viiteen vuoteen, nousee arvioitu kuukausierä 475 euroon. Voit sivuston näppärän laskurin avulla kokeilla helposti, kuinka laina-ajan pidentäminen tai lyhentäminen vaikuttaa lainan arvioituun kuukausierään ja valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Täytä tämän jälkeen lomakkeeseen etunimesi ja yhteystietosi sekä vahvista, että autolaina.com saa ottaa sinuun sähköpostitse yhteyttä ja lähettää lainatarjouksia sähköpostiisi. Näin helposti onnistuu vakuudettoman autolainan kilpailuttaminen eikä siihen kulu juurikaan muutamaa minuuttia kauemmin.

Vertaa ja valitse paras tarjous

Täysi päätösvalta autolainatarjousten valinnasta, hyväksymisestä tai hylkäämisestä säilyy sinulla mutta lopullinen päätös on tavallista helpompi tehdä, kun sinulla on ulottuvillasi jo valmiiksi hyviä vaihtoehtoja!

Kun siis alat saada valmiiksi kilpailutettuja autolainatarjouksia sivuston kautta, tutustu niihin ja vertaile erilaisia tarjouksia huolellisesti. Valitse tarjousten joukosta sinulle parhaiten sopiva tarjous ja tee autounelmistasi totta!