Autoilu syö rahaa ja autoilun kustannukset ovat monen autoilijan mielestä jo suorastaan huolestuttavalla tasolla. Ei olekaan ihme, että moni autoilija on velkaantunut ja velkoja on voinut kertyä useilta eri luotonantajilta.

Jossakin vaiheessa autoilija voi herätä tilanteeseen, jossa tasapainoilu eri luotonantajien tarjoamien lainojen takaisinmaksuerien kanssa tasapainoilu voi alkaa tuottaa vaikeuksia.

Pahimmillaan tilanne voi johtaa jopa autoilijan ylivelkaantumiseen, etenkin jos samaan aikaan tapahtuu vielä jotakin yllättävää, joka katkaisee kamelin selän. Esimerkiksi yllättävä auton huoltotarve voi keikauttaa velallisen autoilijan taloutta voimakkaasti.

 

Tällaisessa tilanteessa lainojen yhdistäminen voi auttaa tasapainottamaan velkaantuneen autoilijan taloutta – ja me kerromme sinulle tässä artikkelissa, kuinka yhdistät lainasi mahdollisimman näppärästi alan ammattilaisen avulla.

Lainojen yhdistäminen ammattimaisesti

Aloita lainojen yhdistäminen yhdistalaina.com-sivuston avulla! Sivusto tarjoaa ammattimaista lainojen yhdistämispalvelua, jonka käyttäminen ei vaadi autoilijalta juurikaan ylimääräistä aikaa tai vaivaa.

Valitse ensiksi yhdistelylainalaskurista tarvitsemasi yhdistelylainan summa, joka voi vaihdella 100 eurosta 70 000 euroon eli yhdistelylaina soveltuu niin pieneen kuin hieman suurempaankin yhdistelylainatarpeeseen.

Valitse myös toivomasi yhdistelylainan laina-aika, joka voi vaihdella vuodesta aina 15 vuoteen. Valittuasi yhdistelylainan lainasumman ja -ajan, laskee näppärä yhdistelylainalaskuri arvioidun yhdistelylainasi kuukausierän.

Esimerkiksi 7 000 euron lainasummalla ja 10 vuoden laina-ajalla arvioiduksi kuukausieräksi tulee laskurin mukaan 74 euroa. Jos haluat pidentää laina-aikaasi 15 vuoteen, tulee 7 000 euron lainasumman arvioiduksi kuukausieräksi 54 euroa.

Jos taas haluat maksaa yhdistelylainasi takaisin nopeammin, on sen arvioitu kuukausierä viiden vuoden laina-ajalla 133 euroa ja kahdeksan vuoden laina-ajalla 88 euroa.

Kun yhdistelylainasi arvioitu kuukausierä, lainasumma ja -aika tuntuvat sopivilta, täytä lomakkeeseen vielä yhteystietosi ja vahvista, että yhdistalaina.com-sivusto voi ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse sekä lähettää sinulle sähköpostiisi lainatarjouksia. Kuten huomaat, on yhdistelylainan hakeminen netin kautta helppoa, nopeaa ja mutkatonta!